Kontakt

Bryggeriet Frank
Tlf. 21863911
Mail: william-frank@outlook.dk

William Frank

 

CV:

Brygmester på Ceres i Aarhus

Brygmester på Ceres i Horsens

Teknisk direktør på svensk bryggeri

Brygmester/rådgiver hos Teknologisk Institut i Aarhus

Brygmester/rådgiver hos DHI i Hørsholm

Brygmester i Grauballe

Formand for Mikrobryggerforeningen

Brygmester i Bryggeriet Frank

Hædersbevisninger

Igennem årene har William Frank vundet en række hædersbevisninger

 • 2018 Bryggeriforeningens Jubilæumslegat


  “Vores branche har i dén grad nydt godt af Williams indsats, både hvad angår sammenhold, videndeling, bryg af høj kvalitet, innovation og en grundlæggende positiv indstilling til sin omverden. Han er derfor en særdeles værdig modtager af vores jubilæumslegat.

  William Frank vandt allerede publikumsprisen ved Ølentusiasternes Festival i 2004. Siden er det blevet til stribevis af priser.

  Igennem årene har William virket som konsulent, ikke mindst for andre bryggerier, der har nydt godt af hans store faglige kompetencer. Bryggeriverdenens svar på Georg Gearløs”

  Søren Brink, Formand for Bryggeriforeningen og administrerende direktør for Carlsberg Danmark ved prisoverrækkelsen – uddrag

 • 2011 Danske Ølentusiasters ølpris


  “Det årets prismodtager især skal fremhæves for er hans utrættelige arbejde for at højne kvaliteten af øl blandt mikrobryggerierne herunder projektet Kvalitetsordning for mikrobryggerier og innovationskonsortiet Dansk Mikrobryg – Produktinnovation og Kvalitet

  Årets prismodtager har også været fødselshjælper på flere danske mikrobryggerie.”

  Bo Jensen, Landsformand for Danske Ølentusiaster ved prisoverrækkelsen. Uddrag

 • 1998 EU´s Miljøpris sammen med E. Taabbel Fiskeeksport A/S i Skagen.


  “Det fortræffelige og ikke mindst meget omfattende samarbejde med Teknologisk Institut og Aalborg Universitet omkring renere teknologier og miljøstyring gjorde, at vi fik Certificeret verdens første integrerede Kvalitets- og Miljøstyringssystem i fiskeindustrien. Efterfølgende blev vi EMAS registreret, og vores første EMAS redegørelse var kun nummer 8 indleveret fra hele fødevareindustrien i EU.
  William Frank var en vigtig del af opbygningen og implementeringen af disse meget store arbejder, der igen efterfølgende var medvirkende til, at vi i 1998 modtog EU´s Miljøpris”

  V. G. Mikkelsen Adm. Direktør Erik Taabbel Fiskeeksport A/S.