Salgssteder og Webshop

Bryggeriet Franks øl:

warm-dreams

Warm Dreams er er brygget præcis, som brygmesteren selv kan lide en Barley Wine. Alkohol, så det varmer og med en smagsfylde, så den tilfredsstiller. Letdrukket og harmonisk, så man har lyst til en slurk mere. En øl man kan drømme om.

fireworks

Fireworks er brygget med mere karakter end sædvanlige brown ales. Karamelmalte og wienermalt samt – lidt usædvanligt – klassisk tysk Hallertauer humle. En smagsmættet og harmonisk brown ale med en frisk humlekant, der stammer fra humlen Huell Melon. På grund af samspillet mellem humler og malte er Fireworks en aktiv ledsager til maden.

light-in-darkness

Light in Darkness er brygget med en mere kompleks maltkrop end sædvanligt og med ”noble hops” der samler brygget til en helhed. En harmonisk og frisk IPA med en venlig humlekant.
Lang holdbarhed på grund af den særlige kombination af malte og noble hops.

frank-black-mist-3

Black Mist er en klassisk Scottish Wee Heavy.
Mørke malte og karamelmalt giver, sammen med et strejf af ristet byg og røgmalt, en øl der både er udfordrende og letdrukket. Moderat humling med engelske humler for at skabe balance og modspil til maltsmagen. Black Mist er en fornem ledsager til næsten al mad, og den er formidabel til hyggesnak eller en tid i enerum.

frank-sinterklaas-in-space

Vores julebryg er en klassisk belgisk dubbel, der er gæret varmt for at fremhæve smagen
af eksotiske frugter. Med en speciel gærteknik og en generøs brug af mørk kandis fremstår smagen helt ren uden at være for sød.

Primære salgssteder:

Voldby Købmandsgaard

Viborgvej 96

8450 Hammel

Voldbykoebmandsgaard.dk 

Norton Vinimport A/S

Ørstedvej 8

8600 Silkeborg

Norton.dk

Planetarium

Gl. Kongevej 10

København V

Planetarium.dk

Omkring april/maj 2022 etablerer vi click and collect, der primært er rettet mod vores kunder i den nordlige del af København samt Nordsjællænd.